СНСД раскинуо коалицију са СПС Горана Селака СНСД раскинуо коалицију са СПС Горана Селака
Извршни комитет СНСД-а раскинуо је коалицију са СПС Горана Селака због не давања подршке кандидату Игору Радојичићу за градоначелника Бања Луке. Дан након донешене... СНСД раскинуо коалицију са СПС Горана Селака

Извршни комитет СНСД-а раскинуо је коалицију са СПС Горана Селака због не давања подршке кандидату Игору Радојичићу за градоначелника Бања Луке.

Дан након донешене одлуке о раскиду коалиције кренуло је разрјешење кадрова ове партије почевши од предсједника СПС-а Горана Селака који је био на челу КПЗ Туњице.

Са функције је смијењена и сестра Горана Селака, Марина Селак која је вршила функцију начелнице Одјељења за инспекцијски надзор у Републичкој управи за игре на срећу.

Посљедња у низу смијењених кадрова СПС-а је Андреа Дорић и то са мјеста в. д. директора Центра за предшколско васпитање и образовање у Бањалуци на које је постављена прије два и по мјесеца. Према незваничним информацијама ЕУРОБЛИЦ-а, Дорићеву ће на том мјесту највјероватније замијенити „стара“ директорица Јелена Куртиновић из СП. Тиме ће се Куртиновићева након само два и по мјесеца вратити на своје старо мјесто са којег је отишла након што је Дорићева именована за в. д. директора.

Извор: ЕУРОБЛИЦ

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *