Политика

Драшковић разочаран изборним поразом. Држави дао рок до 15. децембра

У више медија појавило се неразумно саопштење предсједника концерна Swisslion Родољуба Драшковића који се наводно повлачи са пословањем из Херцеговине.

Из саопштења које ћемо пренијети у цјелости се јасно може закључити да Драшковић из нејасних разлога само најављује да прехрамбену индустрију у склопу његовог концерна може задесити судбина затворене фабрике за производњу алкохола у Невесињу. Из саопштења се не може закључити зашто би прехрамбени дио фабрике могао да се затвори осим сујете и хира након сазнања да је политички програм који је кандидовао за локалне изборе доживио неуспјех не освојивши ни једно одборничко мјесто у Скупштини града Требиња.

Једино што је јасно из саопштења је услов који је Родољуб Драшковић поставио Влади РС да уколико не прими на поклон 64,31% акција Swisslion Group д.о.о. Нови Сад, уз уплату 8 милиона еура на име инвестиција које су реализоване у индустрији алата Требиње, да ће блокирати рачун овог предузећа и покренути законску наплату својих потраживања. Датум до кога ће чекати одговор на овај услов Драшковић је одредио 15. децембар ове године.

Саопштење које је Драшковић послао медијима:

Screenshot_20201117-172358_Word-752x1024

Билећа online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!