Таминџија:Анализираћемо стање у 4 општине гдје смо неочекивано изгубили начелнике Таминџија:Анализираћемо стање у 4 општине гдје смо неочекивано изгубили начелнике
Посланик у Народној Скупштини Републике Српске Илија Таминџија изјавио је, на друштвеним мрежама, да је СНСД у изборној јединици 9 остварио одличне резултате у... Таминџија:Анализираћемо стање у 4 општине гдје смо неочекивано изгубили начелнике
Посланик у Народној Скупштини Републике Српске Илија Таминџија изјавио је, на друштвеним мрежама, да је СНСД у изборној јединици 9 остварио одличне резултате у већини мјеста, али има и оних које ова пратија то није очекивала.
“Поред најубједљивије побједе у Невесињу до сада, побиједили смо и у Требињу, Фочи, Вишеграду, Гацку, Рудом, Калиновику и Новом Горажду”, изјавио је Таминџија.
“Пред нама је доста посла, као и започетих пројеката од којих би издвојио ХЕ Дабар који ће бити главно средиште мог личног залагања. Наравно, ту је мноштво других обавеза, а такође, прегледаћемо стање у 4 општине у којима смо изгубили за начелника и пронаћи ствари које можда и нисмо најбоље одрадили и поправити их. Овом приликом желим да поручим да је СНСД побједник и ових избора и поред болног губитка позиције градоначелника Бањалуке, али и да поручим опозицији да “се не изувају прије воде”, јер СНСД ће и даље водити главну ријеч и у Бањалуци, као и у Бијељини убједљивом већином коју имамо у градским парламентима”, био је јасан Таминџија.
Билећа online

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *