Политика

Таминџија:Анализираћемо стање у 4 општине гдје смо неочекивано изгубили начелнике

Посланик у Народној Скупштини Републике Српске Илија Таминџија изјавио је, на друштвеним мрежама, да је СНСД у изборној јединици 9 остварио одличне резултате у већини мјеста, али има и оних које ова пратија то није очекивала.
„Поред најубједљивије побједе у Невесињу до сада, побиједили смо и у Требињу, Фочи, Вишеграду, Гацку, Рудом, Калиновику и Новом Горажду“, изјавио је Таминџија.
„Пред нама је доста посла, као и започетих пројеката од којих би издвојио ХЕ Дабар који ће бити главно средиште мог личног залагања. Наравно, ту је мноштво других обавеза, а такође, прегледаћемо стање у 4 општине у којима смо изгубили за начелника и пронаћи ствари које можда и нисмо најбоље одрадили и поправити их. Овом приликом желим да поручим да је СНСД побједник и ових избора и поред болног губитка позиције градоначелника Бањалуке, али и да поручим опозицији да “се не изувају прије воде”, јер СНСД ће и даље водити главну ријеч и у Бањалуци, као и у Бијељини убједљивом већином коју имамо у градским парламентима“, био је јасан Таминџија.
Билећа online
Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!