Избори у Билећи. Инциденти и велики одзив бирача Избори у Билећи. Инциденти и велики одзив бирача
Широм БиХ одржавају се локални избори. На подручју Билеће су отворена сва бирачка мјеста, а формирани су и мобилни тимови за бираче позитивне на вирус... Избори у Билећи. Инциденти и велики одзив бирача

Широм БиХ одржавају се локални избори. На подручју Билеће су отворена сва бирачка мјеста, а формирани су и мобилни тимови за бираче позитивне на вирус корона, потврђено је Срни у општинској изборној комисији.

Из Општинске изборне комисије /ОИК/ Билећа Срни је потврђено да су у Билећи јутрос у 7.00 часова отворена сва бирачка мјеста, којих у овој општини има 24 редовна и једно бирачко мјесто за гласање у одсуству.

“Формирана су и четири мобилна тима, као и тим за бираче обољеле од вируса корона. Право гласа у Билећи има 10.236 грађана”, речено је Срни у ОИК-у.

До 11:00 часова у Билећи је изашло 2.649 гласача или 27%.

Полицијској станици Билећа директор Основне школе “Свети Сава” у Билећи Љ.М. пријавио је јутрос у 5.55 часова да је на објекту подручне школе у Мекој Груди, гдје се налази и гласачко мјесто те мјесне заједнице, поломљено више стакала.

На лице мјеста одмах је упућена полицијска поатрола, а о догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се изврши увиђај, саопштено је из МУП-а Српске.

Гласачко мјесто у Мекој Груди отворено је у 7.00 часова, а у току је рад на проналаску починиоца и документовања кривичног дјела оштећење или одузимање туђе ствари.

Извор: СРНА/НЕЗАВИСНЕ

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *