Политика

Кострешевић именован за в.д. директора “Путева Српске”

Надзорни одбор “Путева Републике Српске” именовао је Давора Кострешевића за вршиоца дужности директора у овом предузећу, сазнаје портал ЦАПИТАЛ.

Он је на тој функцији наслиједио Ненада Нешића, који је јуче поднио оставку коју је образложио здравственим разлозима, али тек након цјелодневног притиска највиших функционера СНСД-а и Републике Српске да се уклони са те позиције.

Кострешевић је до именовања вршио дужност извршног директора за техничке послове, а по занимању је дипломирани инжењер грађевине.

ДНС излази из коалиције?

Нешић је данас рекао да ће сједница Предсједништва ове странке, а на којој ће се одлучивати о наставку сарадње са СНСД-ом и изласку из коалиције, бити одржана највјероватније сутра.

“Коначну одлуку ће донијети Предсједништво ДНС-а на сједници која ће се одржати у наредних дан или два. Интерес ДНС-а стављам изнад личног интереса“, рекао је Нешић за “Независне новине”.

Коментаришући изјаву Александра Главаша, посланика ДНС-а, који је рекао да ДНС планира напуштање коалиције јер не може трпити притиске и обезвређивање, Нешић је рекао да сваки посланик ДНС-а има право да каже шта мисли.

Извор: КАПИТАЛ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!