Политика

Ненад Вукоје кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа

Кандидат СНСД за начелника општине Билећа на предстојећим локалним изборима биће Ненад Вукоје, привредник и власник мљекаре “Пађени” у овом мјесту.

Вукоје је рекао новинарима да ће, уколико постане начелник, настојати да се у овој општини поправи стање, да се изгради инфраструктура која ће задовољити и младе и старе, те да ће се максимално ангажовати за бољитак општине Билећа.

Он је истакао да постоји много тога што треба урадити и завршити, додајући да ће настојати да се отварају нова радна мјеста и да се млади задрже у овој локалној заједници.

– Сматрам да могу да помогнем овој општини више него што сам до сада урадио и због тога бих се прихватио да окренемо ситуацију на боље и покушамо да задржимо што више народа у Билећи, да се не сели у друга мјеста, да не мора наша омладина да иде да тражи боље, него да остаје овдје – изјавио је Вукоје новинарима.

Члан Предсједништва СНСД Борис Пашалић, који је присуствовао вечерашњој промоцији кандидата за начелника општине Билећа и одборничке листе, рекао је да је Вукоје одличан кандидат, те изразио задовољство што СНСД има кандидата који се доказао у привреди и који је својим заслугама успио да изгради важну фирму.

– Не треба имати сумњу да, ако је са својих 10 прстију изградио такав капацитет, не може да успјешно води и општину Билећа – рекао је Пашалић.

Општински одбор СНСД у Билећи промовисао је вечерас кандидата за начелника општине, као и кандидате за одборничку листу за предстојеће локалне изборе који ће бити одржани 15. новембра.

Извор:СРНА

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!