Ненад Вукоје кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа Ненад Вукоје кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа
Подијели...Кандидат СНСД за начелника општине Билећа на предстојећим локалним изборима биће Ненад Вукоје, привредник и власник мљекаре “Пађени” у овом мјесту. Вукоје је рекао... Ненад Вукоје кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа
Подијели...

Кандидат СНСД за начелника општине Билећа на предстојећим локалним изборима биће Ненад Вукоје, привредник и власник мљекаре “Пађени” у овом мјесту.

Вукоје је рекао новинарима да ће, уколико постане начелник, настојати да се у овој општини поправи стање, да се изгради инфраструктура која ће задовољити и младе и старе, те да ће се максимално ангажовати за бољитак општине Билећа.

Он је истакао да постоји много тога што треба урадити и завршити, додајући да ће настојати да се отварају нова радна мјеста и да се млади задрже у овој локалној заједници.

– Сматрам да могу да помогнем овој општини више него што сам до сада урадио и због тога бих се прихватио да окренемо ситуацију на боље и покушамо да задржимо што више народа у Билећи, да се не сели у друга мјеста, да не мора наша омладина да иде да тражи боље, него да остаје овдје – изјавио је Вукоје новинарима.

Члан Предсједништва СНСД Борис Пашалић, који је присуствовао вечерашњој промоцији кандидата за начелника општине Билећа и одборничке листе, рекао је да је Вукоје одличан кандидат, те изразио задовољство што СНСД има кандидата који се доказао у привреди и који је својим заслугама успио да изгради важну фирму.

– Не треба имати сумњу да, ако је са својих 10 прстију изградио такав капацитет, не може да успјешно води и општину Билећа – рекао је Пашалић.

Општински одбор СНСД у Билећи промовисао је вечерас кандидата за начелника општине, као и кандидате за одборничку листу за предстојеће локалне изборе који ће бити одржани 15. новембра.

Извор:СРНА


Подијели...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *