Затворени гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини Затворени гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини
Због новонастале ситуације у вези са ширењем вируса корона јутрос од 7.00 часова затворени су поједини гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини. Из... Затворени гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини

Због новонастале ситуације у вези са ширењем вируса корона јутрос од 7.00 часова затворени су поједини гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини.

Из Граничне полиције БиХ саопштено је да су до даљег затворени гранични прелази за погранични саобраћај Мали Зворник (на подручју БиХ гранични прелаз Зворник) и гранични прелаз Брасина – жељезничка станица у унутрашњости подручја Србије (на подручју БиХ гранични прелаз Зворник – жељезнички гранични прелаз), у надлежности Јединице граничне полиције Зворник.

Представници надлежних организацијских јединица МУП-а Србије обавијестили су Граничну полицију БиХ да ће до даљег бити затворен и гранични прелаз за погранични саобраћај Прибој (на подручју граничног прелаза Мокронози) и Мост у Цареву Пољу (на подручју БиХ, према Споразуму, у саставу граничног прелаза Увац), у надлежности Јединице граничне полиције Вишеград.

Из Граничне полиције БиХ је саопштено да је затворен и гранични прелаз за погранични саобраћај Јамена – скелски гранични прелаз (на подручју БиХ гранични прелаз Доње Црњелово) у надлежности Јединице граничне полиције Бијељина.

Извор: НЕЗАВИСНЕ

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *