Друштво

Затворени гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини

Због новонастале ситуације у вези са ширењем вируса корона јутрос од 7.00 часова затворени су поједини гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини.

Из Граничне полиције БиХ саопштено је да су до даљег затворени гранични прелази за погранични саобраћај Мали Зворник (на подручју БиХ гранични прелаз Зворник) и гранични прелаз Брасина – жељезничка станица у унутрашњости подручја Србије (на подручју БиХ гранични прелаз Зворник – жељезнички гранични прелаз), у надлежности Јединице граничне полиције Зворник.

Представници надлежних организацијских јединица МУП-а Србије обавијестили су Граничну полицију БиХ да ће до даљег бити затворен и гранични прелаз за погранични саобраћај Прибој (на подручју граничног прелаза Мокронози) и Мост у Цареву Пољу (на подручју БиХ, према Споразуму, у саставу граничног прелаза Увац), у надлежности Јединице граничне полиције Вишеград.

Из Граничне полиције БиХ је саопштено да је затворен и гранични прелаз за погранични саобраћај Јамена – скелски гранични прелаз (на подручју БиХ гранични прелаз Доње Црњелово) у надлежности Јединице граничне полиције Бијељина.

Извор: НЕЗАВИСНЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!