Друштво

Апел полиције РС на становнике Источне Херцеговине

Полицијска управа Требиње апелује на све грађане источне Херцеговине да не насједају на преваре лица женског пола која им долазе на врата и нуде производе на продају или траже помоћ.

Ових дана кроз Херцеговину пријављена су два случаја у којима женско лице, од 25 до 35 година, долази на врата и на разне начине покушава да уђе унутра. Лице нуди производе на продају, нуди помоћ или тражи помоћ. Начин који ће искористити како би ушло у стан, се мијења од ситуације до ситуације и због тога је најбитније да оним лицима које грађани лично не познају не дозволе улазак у стан без обзира на разлоге које наведу.

Полицијска управа Требиње апелује на све грађана да уколико им се догоди ситуација која је описана пријаве најближој полицијској станици без обзира да ли буду оштећени или не. Свака информација ће се провјерити како би се што прије идентификовао починилац.

Незванично сазнајемо да је неидентификована женска особа, на описани начин, отуђила у Билећи и Требињу 5000КМ.

Извор: МУП РС/Билећа online

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!