Политика

Да ли је Социјалистичка партија пред распадом? Бурно на сједници Главног одбора (ВИДЕО)

Незадовољни чланови Социјалистичке партије насилно су ушли у просторију у којој би требало да буде одржана сједница Главног одбора странке. Након упозорења полиције, напустили су просторију.

Претходно су чланови Главног одбора, који имају акредитације за данашњу сједницу, тражили од оних који су насилно ушли да напусте просторију.

Од њих је захтијевано да напусте просторију, јер је дозвољено присуство искључиво уз акредитацију, што су они и учинили након што су унутра провели скоро сат и по времена.

Новинар РТРС-а јавља да је полиција и даље присутна, те да сједница Главног одбора касни више од два сата.

У Добоју је у току сједница Извршног одбора, након које би требало да засиједа Главни одбор. Сједница ГО се одржава након што је из предсједник Петар Ђокић искључио из странке предсједника Градског одбора у Бањалуци Горана Селака, шефа Клуба посланика у Народној скупштини Максима Скоку и бившег министра Миленка Савановића.

Из извора из СП сазнајемо да Селак, Скоко и Савановић присуствују сједници Извршног одбора.


Видео:НОВА БиХ

Извор:РТРС
Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!