Требиње

Градоначелници Требиња и Херцег Новог: Полицајац из Никшића може да бира радно мjесто

Становници Требиња, предвођени владиком Димитријем и градоначелником Мирком Ћурићем, окупили су се данас код капеле на Клобуку, у близини граничног прелаза са Црном Гором.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић истакао је пред окупљеним народом да ће полицајац из Никшића Милоје Шћепановић који је након 30 година радног стажа дао отказ, моћи да бира радно мjесто, преноси АТВ.

„Полицајац из Никшића може да бира које год хоће радно мјесто у Требињу и Херцег Новом“, изјавио је Ћурић, а потврдио Стеван Катић, предсједник Општине Херцег Нови.

Због дешавања након усвајања Закона о слободи вјероисповијести, службеник Центра безбједности Никшић Милоје Шћепановић након 30 година стажа дао је отказ јер није хтио да учествује у акцији полиције против грађана. Његов херојски чин завршио је и у пјесми — опјевао га је познати црногорски гуслар из Шавника Славко Перошевић.

Извор:АТВ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!