Политика

Дунђер: Неистините тврдње Радовића

Полицијска станица Билећа документовала је Дражену Дунђеру, одборнику Радикалне странке „Др Војислав Шешељ“ у овом граду, кривично дјело напада на службено лице у вршењу службене дужности, а тачније због напада на замјеника начелника општине Билећа Милорада Радовића.

Дражен Дунђер у петак је за медије устврдио, међутим, да су све то неистине, као што је, како каже, неистинита и прича Милорада Радовића да је он с њим стари пријатељ и да су њихове продице кумовске.

„Никада ми пријатељи нисмо били. То што је Радовић рекао, све су то нетачне изјаве, а политичке преваранте треба тући“, рекао је Дунђер набрајајући више имена са херцеговачке политичке сцене међу којим су, поред социјалиста, и припадници СНСД-а и СДС-а.

Каже да је и он, након свега, завршио у Болници Требиње, јер му, након што га је полиција привела, није дозвољено да на вријеме прими терапију за око које је оперисао прије мјесец дана, те да му је супруга тек касније донијела капи које мора стављати.

У Полицијској управи Требиње је наведено да је пријављено како је у Билећи лице иницијала Д.Д. вербално и физички напало друго лице, те да је у току документовање кривичног дјела напада на службено лице у вршењу службене дужности.

Радовић је у четвртак рекао да је Дунђер на њега прво галамио, непримјерено се изражавао, а све због тога што је у позадини искључиво политика.

„Иза свега, у ствари, стоји моја намјера да се на идућим изборима кандидујем за начелника општине Билећа, што је за њега, изгледа, био једини проблем, па је због тога  ударио у мене са обје шаке у груди, а ја сам леђима ударио о зид канцеларије“, рекао је Радовић, који је члан Социјалистичке партије.

Изво:НЕЗАВИСНЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!