Требиње

Требињско тужилаштво одбило Вукановићеву пријаву против руководства ХЕТ-а. Таминџија: Недопустиво је да Вукановић шири лажи

Окружно јавно тужилаштво Требиње одбацило је кривичну пријаву коју је поднио Небојша Вукановић против дијела руководства Хидроелектрана на Требишњици /ХЕТ/, оцијенивши је неоснованом.

Срна сазнаје да су из требињског Тужилаштва навели да нема доказа да су директор ХЕТ-а Гордан Мишељић, извршни директор за производњу и техничке послове Илија Таминџија и директор за правне и економске послове Љубо Вуковић починили кривична дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења и несавјестан рад у служби.

Према сазнањима Срне, Окружно јавно тужилаштво донијело је наредбу да се обустави истрага против Мишељића, Таминџије и Вуковића, јер нема доказа да су починили наведена кривична дјела нити било која друга.

Таминџија, који је и посланик у Народној скупштини Републике Српске, рекао је Срни да је “недопустиво Вукановићево константно ширење неистина и обмањивање грађана Српске”.

“У недостатку сопствених квалитета, Вукановић већ годинама свој имиџ креира на неоснованим оптужбама и измишљотинама на рачун оних који, за разлику од њега, иза себе имају пројекте и резултате”, истакао је Таминџија.

Он је нагласио да “народни посланик и такозвани новинар Вукановић никада ништа није урадио за Републику Српску и њене грађане и да је крајње вријеме да као и остали почне да полаже рачуне онима који су га бирали”.

“Његова политика до сада се заснивала само на обманама и забављању широких народних маса”, поручио је Таминџија.

Извор:СРНА

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!