Привреда

М:тел преузима добојску компанију Елта-Кабел

Конкуренцијско вијеће је још у марту ове године запримило пријаву концентрације однесену од стране привредног субјекта “М:тел” а.д. Бањалука, о намјери стицања контроле у привредном субјекту “Елта-Кабел” .

Предметна концентрација, према подацима из Пријаве концептрације, ће имати ефекат првенствено на мјеродавним тржиштима малопродаје: фиксне телефоније, мобилне телефоније, тржишту пружања услуга интемета, те на тржишту пружања услуга радио и ТВ програма, на територију Босне и Херцеговине.

Конкуренцијско вијеће позива све заинтересиране привредне субјекте који дјелују на мјеродавном тржишту или друге привредне субјекте који дјелују на другим тржиштима, на којима би намјеравана концентрација могла имати ефекат, те друге институције или удружења које имају одговарајућа сазнања о мјеродавном тржишту да могу доставити писане примједбе и мишљења у временском року од седам дана од дана објаве обавијести.

Извор:АКТА

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!