Друштво

Невјероватно:Срушио цвјетњак стар 70 година

Билећа је остала без цвијетњака у главној градској улици познатог као “Жикино коло” који је деценијама био препознатљив симбол града.

У саопштењу за јавност општинска управа Билеће је навела да је рушење цвјењака у понедељак урађено без одобрена надлежних општинских органа.

– Одјељење за просторно уређење и стамбено комуналне послове општине Билећа није издало сагласнот за рушење цвјетњака у улици Краља Александра који је дио идентитета Билеће. Надлежне службе предузимају потребене мјере да се цвјетњак врати у првобитно стање – наведено је у овом саопштењу.

Починилац овог дјела упутио је извињење суграђанима.

– Имао сам лијепе намјере, самовољно сам желио да уљепшам град. Нисам очекивао да ће јавност овако реаговти. Цвијетњак је изграђен прије 70 година, зид је почео пуцати, палме се осушиле. Обећавам грађанима Билеће да ћу направити нови, истог облика на истом мјесту – рекао је за Радио Билећу закупац објекта који се налази у близини цвјетњака.

Он је обећао да ће са послом почети чим временски услови дозволе.

Извор:ЕУРОБЛИЦ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!