Политика

Додик: СНСД ће предложити Радована Вишковића за мандатара

Подијели...


Предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је за Срну да ће ова странка новоизабраној предсједници Републике Жељки Цвијановић предложити Радована Вишковића за мандатара за састав нове Владе Српске.

“Вјерујемо да ће и наши коалициони партнери подржати наш приједлог да будућу Владу Републике Српске води дугогодишњи функционер СНСД-а, потпредсједник наше партије и шеф посланичке групе СНСД-а у досадашњем сазиву Народне скупштине”, рекао је Додик за Срну, упитан да прокоментарише медијске спекулације у вези са именом будућег мандатара за састав нове Владе.

Додик је нагласио да Вишковић, осим политичког стажа кроз три мандата у Народној скупштини Републике Српске, има и значајно искуство из привреде, гдје тренутно обавља дужност извршног секретара за саобраћај у компанији “Боксит” Милићи, што је, како је рекао, СНСД, такође, имао на уму одлучујући о имену будућег мандатара.

Радован Вишковић је доцент доктор техничких наука из области саобраћаја. Рођен је 1. фебруара 1964. године у Милићима.

Извор:СРНА


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!