Спорт

Велики број Билећана дочекао златну Тијану Бошковић


Добро дошле, шампионке!

Одбојкашице Србије, нове свјетске првакиње, стигле су ове вечери у Београд летом из Токија преко Москве око 21.30, а тамо су их дочекали бројне новинарске екипе, породице и стотине навијача који су жељели да им честитају на великом успјеху.

Наше златне дјевојке су у суботу у Јапану побиједиле Италију после пет сетова (3:2), а на аеродрому „Никола Тесла“ дочекане су почасним поздравом – „воденим луком“.

Одбојкашице су одговарале на питања медија, али је било јасно колико су уморне од пута и на њима се видјело да још увијек нису потпуно свјесне какав су успјех направиле!

Такве ствари обично „долазе касније“ чак и када сте најбоља одбојкашица свијета Тијана Бошковић – уједно и МВП читавог турнира која се посебно захвалила навијачима.

Нашу најбољу одбојкашицу, на аеродрому Никола Тесла, дочекали су породица, родбина и велики број Билећана који живе и раде у Београду.

„Не могу да нађем речи како се осећам. Сигурно да сам пресрећна на све нас и овај историјски успех. Пресудило је… Не знам шта да кажем. Можда то што смо се држале заједно и када је било тешких тренутака. Било је стресно, наравно, хвала свима на подршци!“, казао је наша Тијана на дочеку на аеродрому.

Свечани дочек ће им бити организован испред Старог двора у Београду у понедељак.

Од 18 часова биће приређен музички програм у част свјетских шампионки, а онда ће од 19 сати оне изаћи на балкон Скупштине града.

Надамо се да ће и тамо бити велика подршка навијача – заслужиле су!

Извор:МОНДО/Билећа online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!