Бања Лука

Без тренинга остаје 1.000 дјеце у Бањалуци. Градски олимпијски базен престаје са радом

Невјероватна информација стигла је из “Акване”. Од понедјељка са радом престаје да ради Градски олимпијски базен.

Усљед недостатка елементарних услова за рад (хигијенских, здравствених и безбједносних) и немогућности обезјеђивања истих, приморани смо, нажалост, у понедјељак обуставити рад на Градском олимпијском базену. Усколико дође до неких промјена, благовремено ћемо вас обавијестити наводи се у допису “Акване”.

Родитељ чије дијете свакодневно тренира на овом базену рекао је за Српскаинфо да је базен, нажалост, у тоталном расулу, а да је информација да више неће радити, била само питање дана.

– Годинама се увијек иста прича провлачи и сви ми који своју дјецу водимо на базен годинама надали смо се да ће надлежни имати слуха за ове проблеме и да ће својим трудом и залагањем спријечити ситуацију да 1.000 дјеце остане без тренинга. Ово је брука и срамота и Града и Републике Српске и само потврда да никоме од њих није стало до дјеце, изузев тренера и радника који су на базен долазили, иако већ четири мјесеца нису примили плату – љутито је прокоментатисао.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!