Невесиње

Невесиње у олимпијском декору


Чланови више омладинских организација из Невесиња потрудили су се да град ових дана украсе у олимпијском духу. На Тргу слободе могу се набавити сувенири Невесињске олимпијаде и ручни радови са мотивима невесињског краја.

Улаз на главну градску улицу води кроз олимпијску капију која симболично поручује гостима да су стигли у колијевку витешких традиција. На више мјеста су постављене тробојке и плакати са основним информацијама о спортско-културној и туристичкој манифестацији са најдужом традицијом у источној Херцеговини.

Путокази до олимпијских борилишта намијењени су посјетиоцима и гостима који рјеђе навраћају у ову херцеговачку варошицу, а домаћинима су опет мотив за лијепу фотографију.

Посебна атракција овогодишње Невесињске олимпијаде је маскота Еро аутора Јована Братића. Овај кршни Херцеговац надахнут витештвом посјећује све олимпијске позорнице и највише му се радују дјеца.

kapija

IMG_20180806_115252_518_1

suveniri

Извор:РАДИОНЕВЕСИЊЕ

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!