Привреда

Дани Билећких производа и стваралаштва 2018

Подијели...Општина Билећа и Туристичка организација општине Билећа организује пети  пут манифестацију “Дани билећких производа и стваралаштва 2018“ која се  одржава 16-17. јуна 2018.године у Универзалној спортској дворани у Билећи.

Манифестација има своја двапрограма: изложбени програм и цицваријада. Изложбени програм манифестације је конципиран по цјелинама – изложбеним блоковима ( скраћено ИБ), којих има 2 (два). Изложбени блокови су: привреда, стваралаштво и умјетност.

Изложбени блок привреда је подијељен на 6 (шест) изложбених под-блокова(ИПБ):Пољопривреда, текстил и кожа, камен и грађевински производи, метални производи, туризам и угоститељство, занати и кућна радиност. Сваки изложбени  блок и под-блок је тако изложба одређене области и производне гране.

Излагачима нудимо укупни изложбени простор од  3160 m2 (халски, затворени простор 1250 m2  – вањски изложбени  простор 1910 m2).  Манифестација „Дани билећких производа и стваралаштва 2018“  је највећа изложбена манифестација у Билећи, са визијом организатора да постане највећа манифестација у Источној Херцеговини, традиционална и регионално препознатљива.

Општина Билећа позива све заинтересоване привредне субјекте, пољопривредне произвођаче, умјетнике и ствараоце да се пријаве за учешће на манифестацији “Дани билећких производа и стваралаштва 2018“.

Процедуру пријаве можете преузети са општинскот САЈТА

Извор: ОПШТИНА БИЛЕЋА


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!