Федерација БиХ

Додик добио признање од удружења из Федерације БиХ


Представници удружења „Срце за дјецу обољелу од рака у Федерацији БиХ“ уручили су синоћ у Бањалуци предсједнику Републике Српске Милораду Додику плакету у знак захвалности за помоћ овом удружењу.

Лејла Камерић из Удружења истакла је да ово није први пут да предсједник Републике Српске помаже њихову Родитељску кућу, те да су му овом приликом уручили захвалницу за донацију од 20.000 КМ.

Она је подсјетила на помоћ коју је Додик уручио и прије три године од 50.000 КМ док је Родитељска кућа још била у изградњи.

Камерићева је истакла да је јако важно да постоје људи доброг срца да помогну дјеци и родитељима који су у невољи.

Предсједник Српске Додик захвалио је за пажњу коју је показало ово удружење и истакао да му то много значи.

„Овакви примјери могу да окупе читаво друштво око потребе да се помогне, прије свега, дјеци. Важно је да не изгубимо хумани однос према стварности, према људима који изненада упадну у проблеме и суоче са нечим што у животу нису могли да замисле и ако нестане још и пажње друштва, онда је то трагедија, можда, дупло већа“, рекао је Додик.

Он је поновио да је поносан што су се вечерас у Бањалуци на хуманитарној акцији „С љубављу храбрим срцима“ окупили људи из цијелог региона, из БиХ, Републике Српске да би заједно подржали ову акцију.

Извор:НЕЗАВИСНЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!