Друштво

Голић у посјети Билећи и Невесињу


Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић посјетиће сутра Невесиње и Билећу, гдје ће са општинским руководствима разговарати и о реализацији пројеката у области енергетске ефиканости.

Голићева ће у 10.00 часова, у згради општине Невесиње, разговарати са замјеником начелника општине и општинским руководством о потребама и могућностима за провођење пројекта у области енергетске ефикасности.

У 10.30 часова Голићева ће обићи Спортску дворану “Невесињка”, након чега су планиране изјаве, најављено је из ресорног министарства.

Голићева ће на путу из Невесиња за Билећу обићи и локацију на којој се изводе радови на изградњи Хидроелектране “Дабар”, гдје су у 12.00 часова предвиђене изјаве.

Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске састаће се сутра у 13.00 часова, у згради општине Билећа, са начелником те општине Миљаном Алексићем, а разговорима ће присуствовати и министар здравља и социјалне заштите Драган Богданић.

У 13.30 часова планиран је обилазак билећке Основне школе “Свети Сава”, реконструисане у оквиру пројекта “Енергетска ефикасност у Републици Српској”.

Голићева и Богданић ће у 14.00 часова обићи Дом здравља Билећа, а након састанка са запосленима у тој здравственој установи предвиђене су изјаве за новинаре.

Извор:СРНА

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!