ДруштвоИстакнуто

Електро-Херцеговина:Искључење ко дугује више од једног рачуна

Подијели...


Електро-Херцеговина обавјештава све своје потрошаче да ће од 1.10.2017. године бити искључени сви они који дугују више од једног рачуна, те апелују да се рачуни плаћају редовно како би се избјегле ове непопуларне мјере.

Преносимо саопштење:

„Електро-Херцеговина“ из Требиња подсјећа своје цијењене купце да измире приспјеле дугове за утрошену електричну енергију.

Свим купцима који, почев од октобра мјесеца, буду имали доспјелу, а неплаћену фактуру, биће послато Обавјештење о заказаној обустави испоруке електричне енергије.

Овим путем молимо све купце који имају дуг да га измире на вријеме, и тиме избјегну плаћање законске затезне камате и искључење, јер свако искључење због дуговања подразумијева плаћање поновног укључења у износу 35,10 KМ.

Ову прилику користимо да захвалимо огромном броју наших купаца, уредних платиша (има их око 80 %), који редовним плаћањем рачуна нама омогућују да радимо на побољшању квалитета снабдијевања електричном енергијом, а не да се бавимо најнепопуларнијом мјером обуставе испоруке електричне енергије” – стоји у саопштењу Електро-Херцеговине.

Билећа online


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!