Невесиње

Реконструкција улица у Невесињу. Кружни ток на тргу Алексе Шантића


У Невесињу је почело уређење Улице Цара Душана и изградња кружног тока на Тргу Алексе Шантића. Планом реконструкције улице предвиђена је замјена водоводне и канализационе мреже, телефонских и електро инсталација, санација коловозних трака, уређење тротоара и паркинг мјеста. Кружни ток ће на модеран начин регулисати саобраћај на магистралном путу и приступним саобраћајницама.

Начелник општине Миленко Авдаловић  подсјећа да  Јавно предузеће  „Водовод“ радове обавља  у склопу редовног одржавања водоводне мреже, а цијеви и сав поребан материјал у вриједности од 70. 000 КМ обезбиједила је Општина Невесиње.

Хидроелектране на Требишњици (ХЕТ) обезбиједиле су машине за резање асфалта и копање, а „Невесињепутеви“ ће у оквиру редовног одржавања саобраћајница пресвлачити асфалт.

Начелник  Авдаловић  најавио је да се  затвара саобраћај  у улици  Цара Душана,   док ће се саобраћај у  лици Милоша Обилића одвијати  у два смијера.

Из  Одјељења за инспекцијске и комуналне послове  су  објавили да ће од 19.09.2017. године бити забрањено паркирање у Улицама Цара Душана и Милоша Обилића.

Због  најављених радова долазиће  до повремених прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима улица Милоша Обилића, Цара Душана, Светозара Ћоровића, Вука Торовића, Пут Срба са Неретве и Омладинској улици.   Из ЈП „Водовод“ моле кориснике за разумијевање и поручују да ће пронаћи  начин како би  задовољили потребе у водоснабдијевању.

Извор:РАДИОНЕВЕСИЊЕ

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!