Забава

Ивона Вучковић из Билеће отпутовала на припреме за финални избор “Miss” БиХ


Прекрасне 24 финалисткиње избора, међу којима је и Билећанка Ивона Вучковић, почеле су припреме избора “Miss” БиХ za “Miss” Свијета 2017  у хотелу „Терме“ на Илиџи који је дио групације „Хотели Илиџа“ у чијем су саставу и хотел “Херцеговина”, хотел “Crystal”, Оаза “Villas & Aparments”, бања „Терме“, те ресторан „Оаза и Лабуд“.

“Babyliss” и “Techo-mag” поносни су спонзори избора “Miss” БиХ за “Miss” Свијета 2017 те прво што је услиједило био је одабир производа за естетску припрему дјевојака.

“Babyliss” је европски лидер високог квалитета и иновативности у сегменту електричних производа за његу косе. Пред одлазак на припреме Избора “Miss” БиХ, а како би биле спремне за разна видео и фото-снимања, најљепше дјевојке БиХ су добиле вриједне производе међу којима истичемо прву и јединствену четку за косу “Liss Brush 3D”, за револуционарно “3D” равнање косе без губитка волумена, фен за косу и пегле за косу по чему је овај бренд јединствен на БХ тржишту.

21557652_694559367412704_3327069984986394604_n

За наставак припрема те далеко и угодно путовање до Турске побринуо се службени превозник “Centrotrans” Сарајево.

Док дјевојке одбројавају дане до финала и врше своје посљедње припреме кренуло је гласање за “Miss” Интернета. Ласкаву титулу понијет ће дјевојка која има највише лајкова на својој фотографији.

Да би лајк за Ивону Вучковић био важећи потребно је лајковати странице “„Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta“ и страницу “Abc models” na “Facebook”  те запратити страницу на Инстаграму „Abc models mgmt International“. Гласање је отворено до 01.10.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!