Забава

Билећанка Ивона Вучковић “Miss” Републике Српске


Ивона Вучковић из Билеће окитила се лентом најљепше дјевојке  у такмичењу избор за “Miss” Републике Српске које је одржано у Бијељини.

Такмичење је одржано у бијељинском хотелу “Дрина”.Многобројној публици такмичарке су се представиле носећи моделе брендова “Shooter” i “Timeout”, као и у вечерњим хаљинама “Iskra Atelier” из Бијељине. У ревијалном дијелу програма наступила је професор виолине Николета Павловић, као и мали манекени Школе манекена “ABC models” из Бијељине.

Дјевојке су претходно неколико дана боравиле у Бијељини на припремама, а финалисткиње које су изабране на припреме иду у Турску, у Анталију, након чега слиједи изор за “Miss” БиХ који ће бити одржан 1.октобра.

“Miss” интернета понијела је Кристина Каришик из Невесиња. У конкуренцији од 20 дјевојака које су се бориле за титулу најљепше, у ужи избор и финале избора за “Miss” БиХ 2017 за “Miss” свијета пласирало се 12 дјевојака.

Ања Чивчић, Тамара Тркуља,Леонтина Росић, Илинка Јовановић, Анђела Сувајац, Далиборка Поповић, Стана Петровић, Ирина Ковачевић, Жаклина Вилотић, Јована Милашиновић, су такође поред њих двије ушле у финале избора за “Miss” БиХ.

Билећа online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!