Невесиње

У мјесној заједници Зови До постављена улична расвјета

Подијели...


У мјесној заједници Зови До  прије неколико дана постављена је улична расвјета, што је још једна у низу вриједних инвестиција са којом се може похвалити овај дио невесињске општине.

Уз саобраћајницу која пролази поред подручне основне школе, објекта поште и спортског терена постављени су стубови са расвјетом што је био један од захтијева мјештана. Након повећане фреквенције возила на енергетском путу Зови До – Дивин освјетљавање мјесног средишта допринијеће повећању безбједности саобраћаја .

Предсједник МЗ Зови До Бојан Зечевић захвалност  за препород овог краја дугује Влади Републике Српске и народном посланику Илији Таминџији који је обезбиједио средства за расвјету, али и многе дуге пројекте.

− За наредни период планирамо уређење и опремање спортског терена, постављање ограде, реконструкцију дотрајалих објеката и још низ инвестиција −најавио је Зечевић.

Он је нагласио да  Зови До полако улази у ред напредних заједница са обезбијеђеним условима за опстанак становника и развој села.

Подсјећамо, од почетка радова на пројекту ХЕ „Дабар“ овај крај је добио воду, расвјету и оптички кабал, а више километара путева је асфалтирано. Поред тога, запослено је доста људи на радовима који се изводе у оквиру пројекта „Горњи хоризонти“.

Извор:РАДИОНЕВЕСИЊЕ


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!