Политика

Говедарица на састанку са Вучићем:Поразити прљаве интересе политичких партија


Предсједник Србије Александар Вучић и предсједник СДС-а Вукота Говедарица сагласни су да је потребно убрзати реализацију регионалних инфраструктурних пројеката, али и повећати привредни потенцијал региона и привући инвеститоре.

Вучић и Говедарица данас су у Београду констатовали да је протекли вијек за српски народ био вијек страдања, а да пред нама мора бити вијек изградње и просперитета, те да због интереса српског народа, али и свих осталих, дијалог и тражења рјешења немају алтернативу.

Говедарица је Вучићу пренио своје виђење стања у Републици Српској и нагласио да је Српској потребна модерна национална политика која дефинише одговорност према сопственом народу у којој морају бити поражени прљави интереси било којих политичких партија, саопштено је из СДС-а.

Он је навео да једна од основних одлика такве политике треба да буде економски напредак да би се побољшао стандард грађана и зауставио одлив становништва.

Говедарица је истакао да је „српски народ тешко страдао да би створио Републику Српску“ и да су разлози настанка Српске идентични разлозима опстанка Српске.

Лидер СДС-а захвалио је Вучићу за подршку Србије и њега лично Републици Српској, те изразио увјерење да ће Република Српска, као и до сада, имати пуну подршку Србије на путу ка очувању сопственог интегритета и свега онога што је стварано у протеклих скоро три деценије.

Извор:СРНА

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!