Привреда

“Дани билећких производа и стваралаштва 2017”. Гастро Балкан такмичење у спремању јела

Подијели...Општина Билећа и Туристичка организација општине Билећа организују, по четврти пут, манифестацију “Дани билећких производа и стваралаштва 2017“ која се  одржава 17-18. јуна 2017. године у Универзалној спортској дворани у Билећи.

Манифестација има своја два програма: изложбени програм и гастро програм-цицваријада. По први пут, у оквиру гастро програма који је и такмичарског карактера, биће организовано и такмичење у спремању јела под називом “Гастро Балкан”.

Као и сваке године до сада манифестација ће симболично почети доласком бвших припадника школе резервних официра “ШРОП”, а њих више стотина на плато Универзалне спортске Дворане у Билећи очекује се тачно у подне 17. јуна.

„Дани билећких производа и стваралаштва 2017“  је највећа изложбена манифестација у Билећи, са визијом организатора да постане највећа манифестација у Источној Херцеговини, традиционална и регионално препознатљива.

Oрганизациони одбора позива све заинтересоване привредне субјекте, пољопривредне произвођаче, умјетнике и ствараоце да се пријаве за учешће на манифестацији “Дани билећких производа и стваралаштва 2017“.

Билећа online


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!