Хроника

У Билећи нападнут начелник инспектората. Задобио тешке тјелесне повреде

Инспекторат Републике Српске најоштрије осуђује нападе на службенике, те очекује да случај напада на начелника Подручног одјељења у Требињу Момчила Тупањца буде санкционисан у складу са законом.

Из Инспектората су саопштили да је Тупањац вербално и физички нападнут у четвртак, 28. марта, приликом доласка на посао, од лица које му је нанијело тешке повреде.

“Након збрињавања у Дому здравља Билећа, због комплексности повреде настале усљед прелома десног рамена, Тупањац је лијечење морао наставити у Специјалистичкој болници Рисан”, наводи се у саопштењу и истиче да ово довољно говори озбиљности претрпљених повреда.

Случај је пријављен надлежној Полицијској управи Требиње, а о свему је обавијештено и Окружно јавно тужилаштво у овом граду.

“Очекујемо да ће припадници Министарства унутрашњих послова и Окружног тужилаштва предузети све потребне мјере и активности како би напад на службено лице био санкционисан у складу са законом”, поручили су из Инспектората.

Инспекторат Републике Српске најоштрије је осудио нападе на службенике овог органа, те истакао да ово није први пут да су службеници Инспектората изложени нападима.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!