Друштво

Будимо хумани!

Подијели...

Удружење породица са стерилитетом „Бебе“ покренуло је хуманитарну акцију прикупљања средстава за лијечење шестогодишњег Матије Дармановића из Требиња, чији су родитељи чланови овог удружења.

Матија болује од церебралне парализе и епилепсије и неопходно је за почетак обезбиједити 2.850 евра за хируршку интервенцију, а које родитељи нису у могућности да сакупе.

Брачни пар Дармановић чланови су Удружења, од његовог постојања већ седам година и добили су близанце вантјелесном оплодњом.

Предсједник Удружења „Бебе“ Снежана Мисита потврдила је Срни да Матија од рођења има здравствених проблема.

 

„Операција је заказана за јун, а неопходно је за почетак обезбиједити 2.850 евра, али супруг и ја нисмо у могућности да платимо ова средства“, наводи се у писму мајке која апелује да сви који имају могућности помогну да Матија има боље сутра.

Сви они који желе да помогну да дјечаку буде боље и да може са братом близанцем да се игра и у срећном дјетињству проводи дане, средства могу уплатити на број жиро рачуна Удружења:

5517002229663456 Уникредит банка или на жиро рачун Матије Дармановића: 5559000032607282 Нова банка.

Помоћ се може упутити и позивом на број 1432 дарујући на тај начин једну КМ.


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!