Друштво

Српска добила нових 28 туристичких водича. Имамо их укупно 53


Министарство трговине и туризма Републике Српске организовало је свечану додјелу увјерења за кандидате који су положили испит за стицање звања туристичког водича за подручје Републике Српске.

Свечана додјела увјерења уприличена је јуче у просторијама Министарства трговине и туризма за 28 кандидата од укупно 53 кандидата који су стекли звање туристичког водича за подручје Републике Српске.

Додјела увјерења је завршетак активности које је Министарство трговине и туризма започело расписивањем  Јавног позива за полагање испита за стицање звања туристичког водича. Сви кандидати који су се пријавили путем Јавног позива стекли су право на присуствовање обуци за полагање испита за туристичког водича, након чега је Министарство организовало полагање испита према Правилнику о програму и начину полагања стручног испита за стицање звања туристичког водича за подручје Републике Српске

Свечана додјела увјерења биће уприличена и у Требињу, 10. маја 2017. године, за 25 кандидата који су стекли звање туристичког водича за подручје Републике Српске.

Извор:ВЛАДАРС

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!