Политика

Нова скупштинска већина у Билећи


У току је сједница Скупштине општине Билећа на којој је установљена нова скупштинска већина коју ће да предводи СНСД. Дио скупштинске већине чиниће још и одборници Еколошке партије, Уједињене Српске, Демократског народног савеза, Социјалистичке партије и независни одборник Бранко Алексић.

Након скоро четворочасовне расправе, која се углавном одвијала између одборника Српске Радиклане Странке и међусобних „надовезивања“, као и расправе осталих опозиционих одборника приступило се гласању новом дневном реду који је предложио начелник Билеће Миљан Алексић. Нови дневни ред садржао је и тачку о именовању Комсије за избор и именовања.

Нови предсједник Скупштине општине биће Блажо Вујовић (СНСД) док ће функцију замјеника начелника обављати Милорад Радовић из Социјалистичке партије. Мјесто потпредсједника Скупштине припало је независном одборнику Бранку Алексићу.

Билећа online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!