Федерација БиХ

Радончић:1.000.000 КМ за оног ко нађе мог сродника да сам га запослио у државне институције


Врло динамичан интервју који је трајао сат и 15 минута,  за Фејс ТВ Сенада Хаџифејзовића, Фахрудин Радончић лидер странке Савеза за бољу будућност је веома отворено и директно изнио више оцјена које ће се дуго памтити.

Највећи дио интервјуа говорио је о свом односу са лидером Странке демократске акције Бакиром Изетбеговићем, о Изетбеговићевим спиновима да се против Радончића води судски процес на Косову, лажима од стране Изетбеговића да ће запослити 100.000 људи и његовом непотизму који се манифестује запошљавањем ближих и даљих сродника у државну администрацију. Између осталог Радончић је најавио да ће, уколико Изетбеговић не престане да спинује јавност, против њега подићи тужбу за клевету.

Радончић је оптужио и остале високе званичнике Странке демократке акције, а између осталог и предсједавајућег Савјета министара Дениса Звиздића, да су власт искористили да би запослили своје сроднике на високе државне позиције.

На питање новинара колико је он својих сродника запослио на државни буџет у студију је услиједила вишемилионска понуда изговоривши два пута да нуди 1.000.000 КМ ономе ко пронађе његовог ближег или даљег сродника да ради у државним институцијама кренувши од комуналних предузећа па до државне администрације.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!