Република СрпскаФедерација БиХ

Галаxy С6 за 200 КМ, четвороточкаш 670 КМ


Управа за индиректно опорезивање организује аукцију заплијењене царинске робе, која би због повољних цијена артикала могла да привуче велики број купаца.

Аукција ће бити одржана 23. новембра у Бањлуци, а у понуди ће бити разноврсна роба коју ће моћи да купе сва физичка и правна лица која обављају неку дјелатност регистровану код надлежног органа.

Све артикле из понуде могуће је погледати два дана прије директне продаје у Продајно сервисном центру „ТАМ“ у Бањалуци, од 12 до 13 сати.

Они који желе да купе одређену робу, након тога треба да поднесу овјерену документацију за обављање регистроване дјелатности уз понуду, која мора бити послата најмање 24 сата прије аукције на адресу УИО БиХ, наводи се у саопштењу.

Када се погледају сви артикли примјетно је да је асортиман робе разноврстан, а цијена је права ситница.

На примјер, почетна цијена мотоцикла Хонда је 958,8 КМ, телефон Самсунг С6 могуће је пронаћи по почетној цијени од 200 КМ, разне врсте алата већ од 15 марака.

Извор:НЕЗАВИСНЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!