Невесиње

У Невесињу нормализовано водоснабдијевање


Након што је синоћ отклоњен квар на водоводном систему у насељу Бојишта јутрос је у потпуности нормализовано водоснабдијевање у Невесињу.

Директор Јавног предузећа „Водовод“ Радомир Тодоровић каже да су  радови на локалитету Мољево брдо завршени синоћ око 21 час након чега је град добио воду, а јутрос и приградска насеља.

У води још увијек има мутноће која је уобичајена након хаварија на водоводном систему, али ће током дана и тога нестати.

Тодоровић подсјећа да су у отклањању квара били ангажовани сви запослени радници „Водовода“ и расположива механизација.

– Посао је био  доста захтјеван, а отежавајућа околност је била то што је требало прокопати регионални пут Невесиње – Лука – наглашава Тодоровић.

Према његовим ријечима, демонтирана је дотрајала  водоводна цијев која се налазила у трупу ове саобраћајнице и монтирана  је нова пречника 300 милиметара и дужине 24 метра .

Тодоровић је изразио наду да становници Невесиња, након постављања нове водоводне цијеви, неће имати проблема с водоснабдијевањем.

Извор:РАДИОНЕВЕСИЊЕ

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!