ПривредаРепублика Српска

Јавни позив за запошљавање приправника

Подијели...


Министарство рада и борачко инвалидске заштите и ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске расписали су Јавни позив послодавцима за кориштење средстава по пројекту стицања радног искуства младих у статусу приправника у 2016. години.

Како Пројекат није у потпуности реализован по Јавном позиву расписаном 04.05.2016.године, расписује се Јавни позив за коришћење преосталих средстава под измијењеним условима за Компоненту И Пројекта – суфинасирање приправника са ВСС дјеце погинулих бораца ВРС са евиденције Завода за запошљавање, који немају радног искуства у свом занимању а које им је потребно као услов за полагање приправничког испита и заснивање радног односа.

Укупна преостала средства за Компоненту И за коју се расписује Јавни позив износе 576.492,70 КМ и финансира се 60 дјеце погинулих бораца ВРС без радног искуства са ВСС.

Рок за пријаву је 18.11.2016. године.

Текст Јавног позива можете погледати на сљедећем линку:

Јавни позив


Подијели...

Повезане вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!