Република Српска

Тражио плату а добио батине


Добојска полиција привела је Милорада Славуљицу из Теслића, власника ланца бензинских пумпи и тржних центара „Славуљица“, његовог сина Драгана и зета Стојка Пинића, након што су у магацину Тржног центра претукли Владимира Веселиновића, менаџера овог центра.

Веселиновић је за “ЕуроБлиц” рекао да га је од њих тројице спасила полиција која је око 15 часова дошла на лице места по позиву Владимирових радних колега, које су сведочили нападу.

– Тражио сам заостале плате и онда се ово десило – рекао је Веселиновић додавши да се радницима овог центра дугују последње четири плате.

Полиција је Владимира Веселиновића одмах одвезла у Општу Болницу Добој, где му је указана прва помоћ и констатован потрес мозга.

Иако то још није званично потвђено бизнисмен Милорад Славуљица, његов син Драган и зет Динко још увек се налазе у просторијама ЦЈБ Добој.

Владимир Веселиновић је и кандидат за одборника у градској Скупштини Добоја.

Извор:БЛИЦ

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!