Спорт

Спектакуларан дочек Тијане Бошковић


Синоћ око 19:45 часова на стадиону малих спортова у Билећи појавила се наша сребрна олимпијка тијана Бошковић гдје је поздравило више хиљада Херцеговаца.

У име организације говорили су начелник за привреду и развој општине Билећа Раде Козјак и предсједник ОК Херцеговац Бато Вукоје. Обојица су истакли да су очекивали да ће Тијана кад тад да се уздигне на врх свјетске одбојке што је она управо и доказала доласком у свој родни крај са сребрном медаљом из Рија гдје су одржане олимпијске игре.

Народни посланик у Скупштини Републике Српске Радован Вуковић уручио је Тијани поклон и изразио жељу и наду да ће спортска дворана у Билећи, гдје је Тијана учила прве одбојкашке кораке, носити њено име.

– Медаљу посвећујем породици, родбини, својој Билећи, Републици Српској Србији и свим људима широм свијета који су навијали за нас и провели много непроспаваних ноћи“, истакла је у свом обраћању једна од најбољих играчица Репрезентације Србије.

Организатор је приредио и петоминутни ватромет Тијани у част.

Билећа online

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!